Zet insights om in actie

Zet insights om in actie

Google Analytics 360 biedt u de tools die u nodig heeft om meer inzicht te krijgen in uw klanten. U kunt die insights vervolgens gebruiken om bijvoorbeeld uw website te verbeteren, doelgroeplijsten op maat te maken, enzovoort.

Contact opnemen met ons salesteam
Ontdek de voordelen voor u

Ontdek de voordelen voor u

Ontdek de voordelen voor u
 • people icon

  Krijg inzicht in uw klanten

  Krijg inzicht in hoe uw site- en app-gebruikers uw content gebruiken, zodat u weet wat wel en wat niet werkt.

 • bulb icon

  Krijg nieuwe insights

  Maak gebruik van de machine learning-mogelijkheden van Google om nieuwe insights te verkrijgen.

 • restart icon

  Koppel insights aan resultaten

  Gebruik de insights uit uw analyses om een echte impact te maken via de advertentie- en uitgeversproducten van Google.

 • checklist icon

  Zet uw gegevens voor u aan het werk

  Analyseer snel gegevens en moedig samenwerking aan met een gebruiksvriendelijke interface en deelbare rapporten. U kunt dankzij de ingebouwde verbinding met Google Cloud krachtige tools gebruiken om insights te identificeren.

Alle voordelen bekijken

Dankzij Google Analytics 360 hebben we meer transparantie in onze gegevens gekregen. We koppelen nu informatie over onze digitale contactpunten en we delen deze insights over klanten met het gehele bedrijf.

Martijn van der Zee, digitaal directeur, Rituals Cosmetics

De kracht van 360

Toegang tot premium mogelijkheden zoals geavanceerde analyse, volledige rapporten, Google BigQuery-exports, data-driven-attributie en meer om het maximale uit uw analyses te halen.

Alle functies bekijken
De kracht van 360
Ontworpen met het oog op integratie

Ontworpen met het oog op integratie

Koppel andere oplossingen van Google en partners wanneer u in Analytics 360 werkt. Met deze geïntegreerde workflow bespaart u tijd en gaat u efficiënter te werk.

Ontworpen met het oog op integratie
 • googleads icon

  Google Ads

  Bekijk de prestatiegegevens van uw advertenties en uw website samen in de Google Ads-rapporten in Analytics 360. U kunt ook uw Analytics-doelen, e-commercetransacties en statistieken importeren in uw Google Ads-account.

 • display-video-360 icon

  Display & Video 360

  Koppel Analytics 360 aan Display & Video 360 zodat u specifieke doelgroepen die voor u belangrijk zijn, nauwkeuriger kunt bereiken. U kunt ook de prestaties van uw Display & Video 360-campagnes in Analytics 360 bekijken voor een completer overzicht van uw resultaten.

 • logo-salesforce icon

  Salesforce

  Koppel Analytics 360 aan Salesforce om een volledig beeld te krijgen van wat wel en wat niet werkt wanneer klanten uw advertenties en websites bekijken, contact opnemen met uw salesteams en meer.

Alle integraties bekijken

Vind een oplossing die bij u past

Analytics biedt oplossingen voor kleine bedrijven en grotere ondernemingen waarmee u kunt bepalen wat effectief is en kunt veranderen wat niet effectief is.

Versies vergelijken