Krijg een compleet beeld

Analytics 360 helpt u een completer inzicht te krijgen in de manier waarop uw klanten interactie hebben met uw bedrijf, zodat u betere belevingen kunt leveren en de resultaten kunt verbeteren.

Krijg een compleet beeld

Krijg inzicht in uw klanten.

Evalueer de prestaties van al uw sites en apps, met hogere limieten voor gegevensverzameling, rapportage, bewaring, export naar BigQuery en continue intraday-gegevens. Bekijk met behulp van geavanceerde rapportage en analyse hoe mensen interactie hebben met uw bedrijf en welke rol verschillende kanalen spelen. U kunt ook systemen koppelen die worden gebruikt om CRM, verkooppunten en andere gegevensbronnen van eigen klanten te meten voor een completer beeld.

Krijg slimmere inzichten om uw ROI te verbeteren.

Gebruik machine learning van Google om nieuwe en voorspellende inzichten uit uw gegevens te halen, zoals welke gebruikers waarschijnlijk kopen of afhaken. Machine learning verbetert uw metingen wanneer waargenomen gegevens niet beschikbaar zijn.

Koppel insights aan resultaten

Analytics 360 werkt naadloos samen met andere Google-oplossingen en partnerproducten, zodat u uw inzichten kunt gebruiken om uw marketingprestaties te verbeteren. Verbind Analytics met Google Ads, Search Ads 360, Display & Video 360, Google Cloud en Google Search Console om de ROI van uw marketing te verbeteren.

Zet uw gegevens voor u aan het werk

Analyseer gegevens snel en werk samen met uw team met een gebruiksvriendelijke interface en deelbare rapporten. Verwerk en deel gegevens razendsnel met verbeterde recentheid van gegevens en hogere verzamellimieten en gebruik onze API's voor configuratie om alles flexibel en volledig programmeerbaar te houden. Analytics 360 biedt ook technische support op ondernemingsniveau en een wereldwijde infrastructuur die veilige, nauwkeurige gegevens over uw sites en apps levert en toch volledig onder uw controle blijft.

Alles wat u nodig heeft om meer uit uw gegevens te halen

Ontdek alle manieren waarop Analytics 360 u helpt om gegevens om te zetten in inzichten - met geavanceerd gegevensbeheer, aangepaste gebruikersrollen, hogere limieten en nog veel meer.

Alle functies bekijken
Alles wat u nodig heeft om meer uit uw gegevens te halen