Eenvoudig taggen

Eenvoudig taggen

Beheer al uw tags zonder code te bewerken. Google Tag Manager biedt gratis eenvoudig, betrouwbaar en gemakkelijk geïntegreerd tagbeheer.

Kosteloos aan de slag
Ontdek de voordelen voor u

Ontdek de voordelen voor u

Ontdek de voordelen voor u
 • running-man icon

  Vergroot uw flexibiliteit

  Een efficiënte manier om uw eigen tags toe te voegen en te updaten, zodat u meer inzicht krijgt in conversies, site-statistieken en meer.

 • infinity icon

  Eenvoudige integratie

  Tag Manager ondersteunt alle Google-tags en tags van derden.

 • checklist icon

  Kies voor een gerust gevoel

  Foutcontrole, beveiligingsfuncties en snel geladen tags zorgen ervoor dat al uw tags zonder problemen worden weergegeven.

 • people icon

  Bevorder de samenwerking binnen uw team

  Verbeter de samenwerking binnen uw bedrijf. Dankzij functies zoals werkruimten, gedetailleerde toegangscontrole en ondersteuning voor tests voor meerdere omgevingen kunnen marketing en IT efficiënt samenwerken.

Alle voordelen bekijken

Met Google Tag Manager kunt u tags in een uur ontvangen, uitproberen, testen op kwaliteit en implementeren. Het is exponentieel beter.

Mona Gandhi, software-engineer, Airbnb

Ga dieper in op de details

Maak voor het beheer van uw tags gebruik van eenvoudige tools voor voorbeeldweergaven en foutopsporing, triggers voor automatische activering van gebeurtenissen en een gebruikersvriendelijke interface.

Alle functies bekijken
Ga dieper in op de details
Ontworpen met het oog op integratie

Ontworpen met het oog op integratie

Tag Manager werkt naadloos met tags van Google en van derden, zodat u tags zonder problemen kunt wijzigen. Hierdoor kunt u efficiënter werken en tijd besparen.

Ontworpen met het oog op integratie
 • googleads icon

  Google Ads

  Conversies bijhouden, standaardremarketing en dynamische remarketing worden volledig ondersteund met Google Ads.

 • bookmarks icon

  Ondersteuning voor tags van derden

  Templates voor tags van externe leveranciers vereenvoudigen de publicatie van code en helpen fouten te voorkomen. Vind beschikbare leverancierstemplates in Tag Manager of ondek andere templates in de communitygalerij met templates.

Alle integraties bekijken

Vind een oplossing die bij u past

Tag Manager biedt eenvoudige maar krachtige oplossingen waarmee zowel kleine bedrijven als grotere ondernemingen sneller aan de slag kunnen met metingen.

Versies vergelijken

Gerelateerde oplossing

Bekijk meer informatie over onze andere tagging-oplossing en hoe deze samenwerkt met de advertentie- en analyseproducten van Google.