Alle functies op een rij.

Display & Video 360 biedt de functies die u nodig heeft voor snellere insights, een verbeterde samenwerking en betere resultaten.

Alle functies op een rij.

Campagnebeheer

Gebruik één tool om uw mediaplan voor meerdere kanalen te ontwikkelen en uit te voeren.

 • Mediaplanning

  Display & Video 360 omvat een werkruimte waarmee u een uitvoerig mediaplan kunt opstellen. U kunt voorraad en uitgevers voor gegarandeerde en niet-gegarandeerde kooptypen bekijken.

 • Prognoses voor bereik

  Plan uw campagnes op basis van het voorspelde bereik en de voorspelde frequentie voor uw doelgroep en budget. Met één statistiek voor tv en digitale video kunt u de prestaties voor elk kanaal eenvoudig vergelijken.

 • Automatisch bieden

  Bereik uw doelen zonder uw campagne handmatig te optimaliseren. De strategieën voor automatisch bieden maken gebruik van krachtige machine learning-algoritmen en zijn ontworpen om op grote schaal prestaties te bevorderen.

 • Gegevensoplossingen voor ondernemingen

  Als u duizenden campagnes beheert, heeft u tools nodig die geschikt zijn voor grotere ondernemingen. Maak eenvoudig wijzigingen voor meerdere campagnes, combineer gegevens van diverse campagnes en voer geavanceerde analysen uit.

Advertentiemateriaal op basis van gegevens

Koppel uw advertentiestrategie eenvoudig aan uw gegevens en mediaplannen. Dankzij slimme tools en workflowintegraties kunt u eenvoudig beslissingen voor uw advertentiemateriaal nemen op basis van uw gegevens en dat materiaal afstemmen op uw doelgroep.

 • Werkruimte voor advertentiemateriaal

  Uw teams kunnen advertentiemateriaal ontwikkelen dat rechtstreeks aan het mediaplan is gekoppeld en de prestaties ervan voor verschillende campagnes beoordelen. En dat allemaal vanuit één gedeelde werkruimte.

 • Gebruikersrol voor advertentiebureaus

  Merk- en mediateams kunnen relevante, niet-gevoelige gegevens en informatie delen met advertentiebureaus zodat ze beter geschikte en afgestemde advertentiebelevingen kunnen ontwikkelen die in overeenstemming zijn met het mediaplan.

 • Advertentiecanvas

  Een visuele workflow om dynamische advertenties te maken, aangepaste indelingen te uploaden en in realtime een voorbeeld van uw ontwerpen te bekijken.

 • Galerij met indelingen

  Ontdek nieuwe, aantrekkelijke display- en video-indelingen in de galerij met advertentie-indelingen.

 • Storytelling en opeenvolgende boodschappen

  Begeleid mensen door de aankooptrechter door een goed doordachte reeks advertentieboodschappen op te stellen. Meet klikken en conversies in de verschillende fasen van uw verhaal voor meer inzicht in de prestaties ervan en om te bepalen hoe u de reeks kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

 • Integratie met Google Web Designer

  Ontwikkelaars kunnen gebruikmaken van aangepaste templates en interactieve animaties van Google Web Designer om dynamische, responsieve advertenties en aangepaste indelingen te maken voor meerdere omgevingen.

Geavanceerd doelgroepbeheer

Beheer uw doelgroepen in het product waarmee u ook media-aankopen uitvoert. Pas bestaande doelgroeplijsten toe op uw mediaplan, ontdek en maak nieuwe doelgroepsegmenten en bereik de juiste mensen op diverse apparaten met behulp van de unieke inzichten in intentie van Google.

 • Verkenning en beheer van doelgroepen

  Maak doelgroepen op basis van campagnegegevens (zoals vertoningen, klikken of conversies) of combineer doelgroeplijsten van verschillende bronnen. U kunt uw doelgroepen gemakkelijk analyseren en hierover rapporteren, rechtstreeks vanuit de doelgroepmodule.

 • Uw doelgroepen

  Stel doelgroepsegmenten samen op basis van uw klantgegevens met het product dat uw voorkeur heeft: Analytics 360, Google Cloud of Display & Video 360.

 • Google Audiences

  Vind de klanten die u zoekt met toegang tot Google Audiences. Wij helpen u om uw doelgroep op grote schaal te bereiken, of u nu merkbekendheid of conversies wilt stimuleren.

Premium voorraad

Ontdek eenvoudig hoogwaardige voorraad van de beste uitzenders en uitgevers, Google-media en beheerde voorraadpakketten. Onderhandel rechtstreeks over deals (zelfs voor traditionele tv) en voltooi uw aankopen snel en efficiënt.

 • Preventie en detectie van fraude

  We voeren detectie en filtering uit voor frauduleuze vertoningen en bieden adverteerders de mogelijkheid om voorraad te kiezen waarbij ze een terugbetaling kunnen ontvangen voor vertoningen die als frauduleus worden beoordeeld.

 • Geavanceerde tv

  Maak gebruik van hoogwaardige tv-voorraad via over-the-top videostreams en traditionele lineaire tv.

 • Toegang tot voorraad van Google Preferred, YouTube Reserve en TrueView

  Doe uw voordeel met werkelijke samenvoeging en uniforme rapportage voor YouTube- en andere media-aankopen. Krijg toegang tot al uw TrueView-indelingen en de YouTube Reserve-voorraad (waaronder Google Preferred), plus uw dealtypen voor wederzijdse uitwisseling, in één kooptool. Gebruik algemene criteria als zichtbaarheid, verificatie en merkimpact om insights voor uw campagnes te verkrijgen.

 • Beste keuzen voor video's op Google

  Krijg toegang tot een premium, merkveilige tv- en videovoorraad op grote schaal, inclusief mobiele video. U kunt nu eenvoudiger dan ooit de juiste doelgroepen vinden en deze bereiken met uw campagnes.

 • Programmatic Guaranteed

  Automatiseer het boekingsproces voor directe deals en pas realtime doelgroepgegevens toe op uw aankopen op basis van reservering. Bovendien kunt u het bereik en de frequentie van al uw directe aankopen en aankopen op basis van veiling samen beheren.

 • Marktplaats

  Gebruik Marktplaats om goede voorraad te ontdekken, rechtstreeks te onderhandelen over deals en al uw deals te beheren binnen één gebruiksvriendelijke interface. Marktplaats is een etalage met koopwaar voor uw programmatic campagnes.

Holistische metingen

Bekijk alle campagnestatistieken die u nodig heeft op één plek. We weten dat zichtbaarheid en verificatie van essentieel belang zijn om metingen voor uw campagnes te doen. Daarom zijn deze functies opgenomen in onze standaardoplossing.

 • Preventie en melding van fraude

  We gebruiken meer dan 180 geavanceerde filters, een wereldwijd team van experts en handmatige beoordelingen om te voorkomen dat u betaalt voor ongeldige klikken, vertoningen, weergaven of interacties. We hebben als eerste de ads.txt-norm geïmplementeerd en blijven ons inzetten voor andere branche-initiatieven om fraude tegen te gaan.

 • Zichtbaarheid en verificatie

  Statistieken van 'Actieve weergave' zijn eenvoudig te begrijpen en zijn gebaseerd op de directe meting van elke vertoning, zonder steekproeven of extrapolering. De oplossing meet in realtime en per vertoning of een advertentie wel of niet zichtbaar was voor een gebruiker.

 • Meting van bereik en frequentie

  Meet het aantal unieke gebruikers en het gemiddelde aantal vertoningen per gebruiker dat u ontvangt voor video- en display-advertenties. De statistieken worden gededupliceerd voor verschillende apparaten, campagnes, voorraad en indelingen zodat u kunt zien hoeveel mensen u heeft bereikt en hoe vaak u ze heeft bereikt.

 • TV Ad Explorer

  Bekijk de statistieken van uw recente tv-campagnes via één gebruiksvriendelijk dashboard. U kunt campagnestatistieken meten voor het moment van uitzenden, het dagdeel, demografische gegevens en genres. Op het tabblad voor recente uitzendingen kunnen gegevens al binnen één dag na de uitzending worden getoond.

 • Integratie met externe metingsproviders

  Display & Video 360 ondersteunt integraties met toonaangevende metingspartners zodat u uw marketingprestaties kunt beoordelen en begrijpen, bijvoorbeeld wat betreft zichtbaarheid, merkveiligheid, doelgroepmeting, enzovoort.

Integraties

Display & Video 360 biedt ingebouwde integratie met andere oplossingen om uw gegevens en workflows van diverse producten te koppelen. Zo kunt u efficiënter werken en betere resultaten behalen.

 • Analytics 360

  Zorg ervoor dat u de specifieke doelgroepen die voor u belangrijk zijn, nauwkeuriger kunt bereiken. U kunt ook de prestaties van uw Display & Video 360-campagnes in Analytics 360 bekijken voor een completer overzicht van uw resultaten.

 • YouTube

  In Display & Video 360 kunt u advertentieruimte kopen in de voorraad van Google Preferred, YouTube Reserve of TrueView.

 • Google Cloud

  Combineer uw Display & Video 360-gegevens met andere gegevensbronnen en krijg toegang tot insights via de krachtige tools van BigQuery.

 • Partner-exchanges

  Bied op vertoningen van tientallen externe exchanges of sluit deze uit.