Realtime gegevens, uniforme inzichten

Beheer op een efficiënte manier al uw campagnes in het zoeknetwerk verspreid over meerdere engines en mediakanalen. U krijgt hierdoor sneller waardevolle insights zodat u betere zakelijke beslissingen kunt nemen.

Realtime gegevens, uniforme inzichten

Reageer in realtime

Geef uw campagnes in het zoeknetwerk dat beetje extra met tot op de minuut nauwkeurige gegevens en verbeter de resultaten van uw campagnes met Slim bieden.

Stel verbonden campagnes samen

Verbind uw campagnes in het zoeknetwerk met uw andere digitale kanalen en ontdek wat werkt en wat niet.

Verbeter uw campagnes in het zoeknetwerk en uw biedstrategieën op basis van uw Analytics 360-gegevens en gebruik één set Floodlight-tags om gededupliceerde conversies te meten met Search Ads 360.

Neem betere zakelijke beslissingen

Krijg inzicht in het klanttraject en neem weloverwogen beslissingen met robuuste rapportagefuncties, attributietools en oplossingen van derden. Breng uw gegevens samen met naadloze integraties, waaronder de mogelijkheid om offline conversies te uploaden en rapporten over meerdere kanalen op te stellen.

Maak uw campagnes in het zoeknetwerk flexibeler

Search Ads 360 biedt exclusieve functies, zoals gestroomlijnde workflows, krachtige rapportagemiddelen en automatisch bieden voor bedrijven die hun marketingcapaciteit willen vergroten.

Alle functies bekijken
Maak uw campagnes in het zoeknetwerk flexibeler