Eenvoudig te implementeren, eenvoudig te gebruiken

Bekijk waarom bedrijven van elk formaat voor hun tagbeheer kiezen voor Google Tag Manager.

Eenvoudig te implementeren, eenvoudig te gebruiken

Vergroot uw flexibiliteit

Met Tag Manager kunt u uw eigen tags toevoegen en updaten voor het bijhouden van conversies, site-statistieken, remarketing en meer. U kunt de activiteit op uw sites en in apps op talloze manieren bijhouden en dankzij het intuïtieve ontwerp kunt u tags op elk gewenst moment wijzigen.

Kies voor een gerust gevoel

Vanwege de gebruiksvriendelijke foutcontrole en snel geladen tags worden waardevolle gegevens voor uw bedrijf betrouwbaar en nauwkeurig verzameld. Het IT-team kan er zeker van zijn dat de site zonder problemen werkt, zelfs tijdens drukke feestdagen of de lancering van een nieuwe campagne.

Implementeer Google-tags en tags van derden

Met Tag Manager 360 kunt u tags naar wens toevoegen of wijzigen. Tag Manager 360 ondersteunt alle tags en biedt gebruiksvriendelijke standaardtemplates voor verschillende tags van derden en van Google voor mobiele en web-apps. U kunt Tag Manager 360 ook gebruiken om te beheren wat uw tags doen nadat gebruikers hun beslissingen over cookietoestemming hebben genomen.

Staat wat u nodig heeft er niet bij? U kunt het makkelijk toevoegen met aangepaste templates.

Bent u tagleverancier? Voeg uw tagtemplate toe aan de templategalerij van de community.

Verbeter de samenwerking binnen uw organisatie

Met werkruimtes en gedetailleerde opties voor toegangsbeheer kan uw team efficiënt samenwerken, terwijl u dankzij testen voor meerdere omgevingen naar verschillende omgevingen kunt publiceren om te zorgen dat alles werkt zoals verwacht.

Bedrijven die Tag Manager 360 gebruiken, kunnen meer gebruikers toegang tot tagging geven, met gedefinieerde niveaus van toegang tot bepaalde pagina's.

Bekijk de voordelen van Tag Manager voor u

Vereenvoudig uw tagbeheer met functies zoals werkruimten, tagtemplates en nog veel meer.

Alle functies bekijken
Bekijk de voordelen van Tag Manager voor u